wat als je geen glasvezel wilt

wat als je geen glasvezel wilt

Inhoudsopgave artikel

Ben je geen fan van glasvezel of heb je geen behoefte aan een glasvezelverbinding? Geen zorgen, er zijn verschillende alternatieven beschikbaar die je kunt overwegen. In deze sectie zullen we bespreken wat te doen als je geen glasvezel wilt of nodig hebt. We zullen ook alternatieven voor glasvezel bekijken en wat je kunt doen als je geen glasvezel aansluiting hebt.

Of je nu op zoek bent naar een snelle internetverbinding zonder glasvezel, of je hebt geen toegang tot een glasvezelnetwerk, er zijn opties beschikbaar die aan jouw behoeften voldoen. In de volgende secties zullen we enkele alternatieven bespreken, zoals kabelinternet, DSL, mobiel internet, satellietinternet, Wi-Fi hotspots, Powerline adapters en zelfs internet via buitenlandse providers.

Dus, als je geen interesse hebt in glasvezel, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn genoeg andere internetopties om uit te kiezen. Laten we nu eens kijken naar de verschillende alternatieven voor glasvezel internet.

Alternatieven voor glasvezel internet

Als je niet geïnteresseerd bent in glasvezel, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn gelukkig nog andere internetopties beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Hieronder bespreken we enkele alternatieven voor glasvezel internet en bekijken we de voor- en nadelen ervan.

 • Kabelinternet: Een betrouwbaar alternatief voor glasvezel is kabelinternet. Met kabelinternet kun je genieten van snelle internetverbindingen zonder dat je een glasvezelaansluiting nodig hebt. Het maakt gebruik van de bestaande kabelnetwerken en biedt snelheden die vergelijkbaar zijn met glasvezel. Kabelinternet is breed beschikbaar en wordt ondersteund door verschillende providers.
 • DSL internet: DSL internet is ook een mogelijkheid als je geen glasvezel wilt. Het maakt gebruik van de bestaande telefoonlijnen om verbinding te maken met het internet. DSL kan iets lagere snelheden bieden dan glasvezel, maar het is nog steeds een betrouwbaar alternatief. Het is beschikbaar in veel gebieden en wordt aangeboden door verschillende internetproviders.
 • Mobiel internet: Als je op zoek bent naar een draagbaar alternatief voor glasvezel, dan is mobiel internet een goede keuze. Met 4G en 5G verbindingen kun je overal en altijd toegang hebben tot internet, zonder dat je een vaste aansluiting nodig hebt. Mobiel internet is handig voor onderweg en wordt ondersteund door verschillende telefoonmaatschappijen.

“Er zijn gelukkig nog andere internetopties beschikbaar waaruit je kunt kiezen.”

Daarnaast zijn er ook nog andere alternatieven zoals satellietinternet, Wi-Fi hotspots en powerline adapters die je kunt overwegen. Elk alternatief heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te kijken welke het beste bij jouw behoeften past.

Kabelinternet

Een van de beste alternatieven voor glasvezel internet is kabelinternet. Met kabelinternet kun je snel en betrouwbaar internetten zonder dat je een glasvezelverbinding nodig hebt. Kabelinternet wordt geleverd via de kabeltelevisienetwerken die al in veel huizen aanwezig zijn. Dit betekent dat je geen glasvezel nodig hebt om van snelle internettoegang te genieten.

Een groot voordeel van kabelinternet is de hoge snelheid die het biedt. Je kunt probleemloos streamen, online gamen en grote bestanden downloaden zonder vertraging. Daarnaast is kabelinternet doorgaans betrouwbaar en stabiel, waardoor je kunt genieten van een consistente internetverbinding.

Kabelinternet is ook wijdverspreid en beschikbaar in veel gebieden. Het wordt aangeboden door verschillende internetproviders en er zijn doorgaans meerdere abonnementsopties om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Voordelen van kabelinternet:

 • Snel en betrouwbaar internet
 • Geen glasvezel nodig
 • Wijdverspreid en beschikbaar in veel gebieden
 • Multiple abonnementopties

Met kabelinternet kun je dus genieten van snel en betrouwbaar internet zonder dat je een glasvezelverbinding nodig hebt. Het is een populair alternatief voor mensen die geen interesse hebben in glasvezel.

Een goed internet is essentieel in ons dagelijks leven. Met kabelinternet kun je zonder problemen online werken, studeren en ontspannen. Het biedt een solide en betrouwbaar alternatief voor glasvezel, zonder dat je je huis hoeft aan te passen.

DSL internet

Als je geen glasvezel wilt, biedt DSL internet een uitstekend alternatief. DSL staat voor Digital Subscriber Line en maakt gebruik van je bestaande telefoonlijn om internetverbinding te maken. Het voordeel van DSL is dat je geen glasvezel aansluiting nodig hebt, waardoor het een meer toegankelijke optie is.

DSL internet biedt verschillende voordelen, waaronder een goede internetsnelheid en betrouwbaarheid. Hoewel de snelheid van DSL internet over het algemeen niet zo hoog is als bij glasvezel, is het nog steeds meer dan voldoende voor dagelijkse internetactiviteiten zoals surfen op het web, e-mailen en streamen van video’s.

De beschikbaarheid van DSL internet kan variëren, afhankelijk van je locatie. In sommige gebieden is DSL mogelijk niet beschikbaar of is de snelheid beperkt. Het is daarom belangrijk om de beschikbaarheid van DSL in jouw regio te controleren voordat je voor deze optie kiest.

Met DSL internet kun je genieten van snel en betrouwbaar internet zonder dat je een glasvezel aansluiting nodig hebt. Het is een betaalbaar en toegankelijk alternatief voor glasvezel, vooral als je geen hoge internetsnelheid vereist. Overweeg DSL als een potentiële optie voor jouw internetbehoeften.

DSL internet zonder glasvezel

 • Voordelen van DSL internet zonder glasvezel:
 • Geen glasvezel aansluiting nodig
 • – Toegankelijke optie
 • – Goede internetsnelheid voor dagelijkse activiteiten

“DSL internet is een geweldig alternatief als je geen interesse hebt in glasvezel. Het biedt snelle en betrouwbare internetverbindingen zonder de noodzaak van een glasvezel aansluiting.” – Mark van der Linden, technologie-expert

Mobiel internet

Ben je op zoek naar een alternatief voor glasvezel internet? Dan is mobiel internet een goede optie. Met de snelle 4G en 5G verbindingen kun je snel online zijn, zonder dat je een vaste aansluiting nodig hebt.

Mobiel internet zonder glasvezel heeft veel voordelen. Je hebt geen gedoe met het aanleggen van kabels of het wachten op een installatieteam. Je kunt altijd en overal gebruik maken van internet, zolang je maar bereik hebt.

Met 4G internet ben je al verzekerd van een goede snelheid. Hiermee kun je probleemloos surfen, streamen en gamen. Maar met de opkomst van 5G internet wordt de snelheid nog hoger en de verbinding nog stabieler. Hiermee kun je zelfs in realtime video’s streamen en online gamen zonder vertraging.

“Mobiel internet is een handige oplossing voor mensen die geen vaste aansluiting willen of nodig hebben. Het biedt flexibiliteit en gemak, maar het is belangrijk om te controleren of de dekking in jouw omgeving goed is en welk dataplan het beste bij je past.”

Een ander voordeel van mobiel internet is dat je het kunt gebruiken als hotspot voor andere apparaten, zoals laptops en tablets. Dit betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot internet, zelfs als er geen Wi-Fi beschikbaar is.

Satellietinternet

Satellietinternet biedt een alternatief voor glasvezel voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar andere internetopties niet beschikbaar zijn. Met satellietinternet kunt u toch genieten van een stabiele en snelle internetverbinding, zonder dat u een vaste glasvezelaansluiting nodig hebt.

De werking van satellietinternet is gebaseerd op communicatie met satellieten die in een baan om de aarde draaien. Uw computer of router zendt gegevens naar de satelliet, die deze vervolgens naar een grondstation stuurt. Van daaruit worden de gegevens doorgestuurd naar het internet of vice versa. Dit maakt het mogelijk om bidirectionele communicatie mogelijk te maken, waardoor u kunt surfen, e-mailen, streamen en nog veel meer.

Het grote voordeel van satellietinternet is de beschikbaarheid. Waar u ook woont, zolang u een duidelijke zichtlijn naar de satelliet hebt, kunt u satellietinternet gebruiken. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen in landelijke gebieden, bergachtige gebieden en zelfs op zee.

Met satellietinternet heeft u geen vaste aansluiting nodig, wat betekent dat u niet afhankelijk bent van de infrastructuur van kabels of glasvezel in uw omgeving. Dit biedt flexibiliteit en vrijheid, vooral voor mensen die regelmatig van locatie veranderen of in afgelegen gebieden werken. U kunt satellietinternet eenvoudig opzetten en gebruiken, ongeacht waar u zich bevindt.

 1. Satellietinternet kan echter enige vertraging in de signaaloverdracht veroorzaken vanwege de grote afstand die de gegevens moeten afleggen. Dit kan invloed hebben op realtime toepassingen zoals online gaming of videoconferenties.
 2. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat satellietinternet meestal iets duurder is dan andere internetopties, vanwege de hoge infrastructuurkosten en abonnementskosten voor het gebruik van de satellieten. Het is echter de prijs waard voor degenen die anders geen toegang zouden hebben tot internet in afgelegen gebieden.

Over het algemeen is satellietinternet een betrouwbare en effectieve oplossing voor mensen die geen glasvezelverbinding willen of kunnen hebben. Het biedt connectiviteit in gebieden waar andere opties ontbreken en stelt u in staat om te genieten van internet zonder dat u een vaste aansluiting nodig hebt.

Wi-Fi hotspots

Als je geen interesse hebt in glasvezel, zijn er nog steeds manieren om van internet te genieten zonder een vaste glasvezelaansluiting. Een van de handigste oplossingen is het gebruik van Wi-Fi hotspots. Hiermee kun je toegang krijgen tot het internet via openbare Wi-Fi-netwerken en mobiele hotspots.

Openbare Wi-Fi-netwerken zijn te vinden op openbare plaatsen zoals cafés, restaurants, bibliotheken en luchthavens. Je kunt eenvoudig verbinding maken met deze netwerken met je smartphone, tablet of laptop. Het enige wat je nodig hebt, is een Wi-Fi-compatibel apparaat en de juiste inloggegevens, indien nodig.

Naast openbare Wi-Fi-netwerken kun je ook profiteren van mobiele hotspots. Dit zijn kleine draagbare apparaten die verbinding maken met het mobiele netwerk en een Wi-Fi-signaal uitzenden. Je kunt je smartphone gebruiken als een mobiele hotspot of een aparte hotspot-apparaat aanschaffen. Hiermee kun je overal waar je mobiele ontvangst hebt, je eigen Wi-Fi-netwerk creëren en verbinding maken met het internet.

Met Wi-Fi hotspots kun je online gaan zonder afhankelijk te zijn van een vaste glasvezelaansluiting. Of je nu onderweg bent, op reis bent of gewoon geen glasvezel wilt, Wi-Fi hotspots bieden een handige oplossing.

Het is wel belangrijk om te benadrukken dat openbare Wi-Fi-netwerken beveiligingsrisico’s met zich mee kunnen brengen. Het is raadzaam om alleen verbinding te maken met vertrouwde en beveiligde netwerken en om het gebruik van openbare Wi-Fi voor gevoelige activiteiten zoals online bankieren te vermijden.

internet zonder glasvezel via Wi-Fi

Met Wi-Fi hotspots kun je dus nog steeds zonder problemen online gaan, zelfs als je geen glasvezel wilt. Openbare Wi-Fi-netwerken en mobiele hotspots bieden flexibiliteit en gemak, waardoor je altijd verbonden kunt blijven, waar je ook bent.

Powerline adapters

Een handige manier om internet te krijgen zonder glasvezel is via Powerline adapters. Deze adapters maken gebruik van het elektriciteitsnetwerk in huis om internetverbindingen mogelijk te maken. Het is een eenvoudige oplossing waarmee je jouw thuisnetwerk via het elektriciteitsnet kunt creëren, zonder dat er nieuwe bekabeling nodig is.

Powerline adapters werken door de internetverbinding via een ethernetkabel vanuit je modem of router naar een Powerline adapter te sturen, die vervolgens via het stopcontact wordt aangesloten. Vervolgens kun je een tweede Powerline adapter op een andere locatie in huis aansluiten en deze met een ethernetkabel verbinden met het apparaat dat je van internet wilt voorzien, zoals een computer of smart-tv.

De voordelen van Powerline adapters zijn onder andere de eenvoudige installatie en het feit dat je geen nieuwe bekabeling hoeft aan te leggen. Het is ook een betrouwbare methode om internet zonder glasvezel te krijgen, omdat het gebruikmaakt van het bestaande elektriciteitsnetwerk in huis.

“Met Powerline adapters kun je eenvoudig en snel internet krijgen zonder glasvezel. Het is een handige oplossing voor huizen waar geen glasvezelaansluiting beschikbaar is.”

Powerline adapters zijn ideaal als je geen interesse hebt in glasvezel of als glasvezel niet beschikbaar is in jouw buurt. Ze bieden een betrouwbare en eenvoudige manier om internetverbindingen te creëren zonder nieuwe bekabeling aan te leggen.

De voordelen van Powerline adapters zijn onder andere:

 • Makkelijke installatie
 • Geen nieuwe bekabeling nodig
 • Betrouwbare internetverbinding

Met Powerline adapters kun je dus genieten van internet zonder glasvezel via het bestaande elektriciteitsnetwerk in huis. Het is een handige oplossing die je in staat stelt om een thuisnetwerk te creëren zonder dat je nieuwe bekabeling hoeft aan te leggen.

Internet via buitenlandse providers

Als je regelmatig naar het buitenland reist, sta je wellicht voor de uitdaging om internetverbinding te krijgen zonder gebruik te maken van glasvezel. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar via buitenlandse internetproviders. Hier zullen we enkele van deze opties bespreken en enkele belangrijke overwegingen geven bij het gebruik van buitenlandse internetverbindingen.

Roaming

Een van de meest voorkomende manieren om internet zonder glasvezel in het buitenland te krijgen, is via roaming. Als je een mobiel telefoonabonnement hebt met roamingmogelijkheden, kun je jouw mobiele dataverbinding gebruiken om online te gaan, zelfs wanneer je in het buitenland bent. Het is echter belangrijk om te controleren of jouw provider roaming toestaat en wat de tarieven zijn voor datagebruik in het buitenland.

Lokale SIM-kaarten

Een andere mogelijkheid is het gebruik van lokale SIM-kaarten. Wanneer je naar een ander land reist, kun je een SIM-kaart van een lokale provider kopen en deze in jouw ontgrendelde smartphone plaatsen. Hiermee kun je profiteren van de abonnementen en tarieven die beschikbaar zijn voor lokale gebruikers. Dit kan een voordelige optie zijn als je regelmatig naar hetzelfde land reist.

Draadloos internet

Sommige buitenlandse bestemmingen bieden openbare Wi-Fi-netwerken aan die je kunt gebruiken voor jouw internetverbinding. Deze netwerken kunnen beschikbaar zijn in hotels, restaurants, cafés of andere openbare plaatsen. Het is echter belangrijk om op te merken dat openbare Wi-Fi-netwerken mogelijk niet altijd veilig zijn. Het is raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het vermijden van het versturen van gevoelige informatie via openbare netwerken.

“Het gebruik van buitenlandse internetproviders kan een handige oplossing zijn voor toegang tot internet zonder glasvezel tijdens het reizen naar het buitenland.”

Overwegingen bij het gebruik van buitenlandse internetproviders

 • Zorg ervoor dat jouw apparaat geschikt is voor de gebruikte netwerktechnologie in het land waar je naartoe reist.
 • Controleer de tarieven en voorwaarden voor datagebruik in het buitenland om onverwachte kosten te vermijden.
 • Vergelijk de snelheid en dekking van de verschillende buitenlandse internetproviders om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare verbinding hebt.
 • Overweeg het gebruik van een draagbare Wi-Fi-router, ook wel bekend als een MiFi-apparaat, waarmee je jouw eigen draadloze netwerk kunt creëren met behulp van een lokale SIM-kaart.

Met deze opties en overwegingen kun je genieten van internettoegang zonder glasvezel, zelfs wanneer je in het buitenland bent. Vergeet niet om jouw behoeften en reisplannen zorgvuldig te overwegen bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw situatie.

Geen interesse in glasvezel

Als je geen interesse hebt in glasvezel, ben je niet alleen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen ervoor kiezen om glasvezel over te slaan. Misschien ben je tevreden met je huidige internetverbinding of vind je de kosten van het aanleggen van glasvezel te hoog. Wat de reden ook is, er zijn andere internetopties beschikbaar die aan je behoeften kunnen voldoen.

Een van de alternatieven voor glasvezel is kabelinternet. Met kabelinternet kun je snel en betrouwbaar internetten zonder dat je een glasvezelverbinding nodig hebt. Een andere optie is DSL internet, dat gebruikmaakt van de telefoonlijn voor de internetverbinding. Ook mobiel internet via 4G en 5G is een mogelijkheid, vooral als je geen vaste aansluiting nodig hebt en graag flexibel wilt zijn.

“Ik heb geen interesse in glasvezel omdat ik al tevreden ben met mijn kabelinternetverbinding. Het werkt snel en betrouwbaar, dus ik zie geen reden om over te stappen.” – Mark

Daarnaast zijn er ook satellietinternet, Wi-Fi hotspots en Powerline adapters die je kunt overwegen als alternatief voor glasvezel. Satellietinternet is vooral handig als je in afgelegen gebieden woont waar andere internetopties niet beschikbaar zijn. Wi-Fi hotspots en Powerline adapters bieden je de mogelijkheid om draadloos of via het elektriciteitsnetwerk verbinding te maken met het internet.

Het is belangrijk om te realiseren dat glasvezelinternet bepaalde voordelen heeft, zoals hoge internetsnelheden en een betrouwbare verbinding. Echter, als je geen interesse hebt in glasvezel, zijn er zeker andere internetopties die je kunt overwegen. Het is een kwestie van het vinden van de oplossing die het beste bij jouw behoeften past.

Voordelen van andere internetopties:

 • Flexibiliteit in providerkeuze
 • Vermijden van hoge kosten voor het aanleggen van glasvezel
 • Verbeterde beschikbaarheid in afgelegen gebieden
 • Mogelijkheid om zonder vaste aansluiting toch online te zijn

Overwegingen bij het kiezen van een alternatief:

 • Internetsnelheid en betrouwbaarheid
 • Maandelijkse kosten
 • Beschikbaarheid in jouw regio
 • Extra functies en diensten

Hoewel glasvezelinternet een populair en snelgroeiend alternatief is, is het begrijpelijk dat het niet voor iedereen de juiste keuze is. Door andere internetopties te overwegen, kun je nog steeds genieten van een goede internetverbinding zonder glasvezel.

Conclusie

In deze sectie hebben we besproken wat te doen als je geen interesse hebt in glasvezel en alternatieven zoekt. We hebben verschillende internetopties onderzocht die geschikt kunnen zijn voor jouw situatie. Hoewel glasvezel een populaire keuze is, zijn er gelukkig andere mogelijkheden beschikbaar.

Als je geen glasvezel wilt, kun je kiezen voor alternatieven zoals kabelinternet, DSL internet, mobiel internet, satellietinternet, Wi-Fi hotspots en Powerline adapters. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om je behoeften en mogelijkheden te overwegen.

Om de beste keuze te maken, is het raadzaam om de beschikbaarheid, snelheid, kosten en betrouwbaarheid van elke optie te vergelijken. Daarnaast is het handig om advies in te winnen bij internetproviders en medegebruikers om meer inzicht te krijgen in de prestaties en ervaringen met alternatieve internetopties.

Onthoud dat er geen “one-size-fits-all” oplossing is en dat wat voor de ene persoon werkt, mogelijk niet ideaal is voor een ander. Neem de tijd om de verschillende opties te onderzoeken en te evalueren, zodat je de internetverbinding kunt kiezen die het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren.

FAQ

Wat moet ik doen als ik geen glasvezel wil?

Als je geen glasvezel wilt, zijn er verschillende alternatieven beschikbaar. Je kunt kiezen voor kabelinternet, DSL internet, mobiel internet, satellietinternet, Wi-Fi hotspots of Powerline adapters. Elk van deze opties heeft zijn eigen voordelen en overwegingen, dus het is belangrijk om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften past.

Wat zijn de alternatieven voor glasvezel internet?

Naast glasvezel zijn er verschillende andere internetopties beschikbaar. Enkele alternatieven voor glasvezel internet zijn kabelinternet, DSL internet, mobiel internet, satellietinternet, Wi-Fi hotspots en Powerline adapters. Deze opties bieden elk verschillende snelheden, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, dus het is belangrijk om de optie te kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Wat is kabelinternet?

Kabelinternet is een vorm van breedbandinternet die wordt geleverd via de kabel-tv-infrastructuur. Met kabelinternet kunnen gebruikers hoge snelheden behalen zonder een glasvezelverbinding. Het is beschikbaar in veel gebieden en biedt betrouwbare internettoegang voor zowel woningen als bedrijven.

Wat is DSL internet?

DSL internet, ook bekend als Digital Subscriber Line internet, maakt gebruik van bestaande telefoonlijnen om breedbandsignalen te leveren. Het is een alternatief voor glasvezel dat beschikbaar is in veel gebieden. Hoewel DSL internet vaak langzamer is dan glasvezel, kan het nog steeds voldoende snelheid bieden voor dagelijkse internetactiviteiten.

Wat is mobiel internet?

Mobiel internet maakt gebruik van draadloze netwerken om je smartphone, tablet of laptop van internettoegang te voorzien. Met 4G en 5G-netwerken kun je snel en betrouwbaar online zijn zonder een vaste aansluiting. Mobiel internet is vooral handig voor onderweg of in gebieden waar geen andere internetopties beschikbaar zijn.

Wat is satellietinternet?

Satellietinternet gebruikt communicatiesatellieten in de ruimte om internettoegang te bieden. Het is een goede optie voor mensen die in afgelegen gebieden wonen waar geen bekabelde internetverbinding beschikbaar is. Satellietinternet kan echter trager zijn en heeft vaak te maken met hogere latentie- en gebruikslimieten.

Kan ik internet krijgen via openbare Wi-Fi of mobiele hotspots?

Ja, openbare Wi-Fi en mobiele hotspots kunnen een alternatief zijn als je geen glasvezel wilt. Bij openbare Wi-Fi kun je in openbare ruimtes zoals cafés, restaurants en bibliotheken gebruikmaken van gratis internet. Mobiele hotspots bieden daarentegen mogelijkheden om internet te delen vanaf je smartphone of een apart apparaat. Het is belangrijk om te onthouden dat openbare Wi-Fi mogelijk minder veilig is en mobiele hotspots afhankelijk zijn van dekking en datalimieten.

Wat zijn Powerline adapters?

Powerline adapters kunnen internetverbindingen via het elektriciteitsnetwerk in huis gebruiken. Met behulp van Powerline adapters kunnen gebruikers hun internetverbinding via het stopcontact uitbreiden naar verschillende ruimtes in huis zonder nieuwe bekabeling te hoeven aanleggen. Het kan een handige optie zijn als je geen glasvezel wilt en al een elektriciteitsnetwerk in huis hebt.

Kan ik internet krijgen zonder glasvezel in het buitenland?

Ja, als je naar het buitenland reist, zijn er mogelijkheden om internet te krijgen zonder glasvezel. Je kunt gebruikmaken van buitenlandse internetproviders, maar het is belangrijk om rekening te houden met roamingkosten en de beschikbaarheid van dekking in het gebied waar je verblijft.

Wat moet ik doen als ik geen interesse heb in glasvezel?

Als je geen interesse hebt in glasvezel, ben je niet alleen. Er zijn verschillende redenen waarom mensen geen interesse hebben in glasvezel, zoals hoge kosten, de beschikbaarheid van andere internetopties of geen behoefte aan hogere snelheden. Gelukkig zijn er alternatieven beschikbaar, zoals kabelinternet, DSL internet, mobiel internet, satellietinternet, Wi-Fi hotspots en Powerline adapters.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest